L'alfàbrega ecològica es pot prendre fresca o seca per aromatizar salses, peixos, carns, verdures, amanides i pasta.
Productor: Artemis. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-020-CV. L'alfàbrega ecològica es pot prendre fresca o seca per aromatizar salses, peixos, carns, verdures, amanides i pasta.
Productor: Artemis. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-020-CV. 1,49 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria
Aquesta salsa de tomàquet amb alfàbrega està elaborada amb hortalisses ecològiques de la Plana d'Urgell seguint els métodes d'agricultura biodinàmica.
Ingredients: puré de tomàquet 84%, ceba, oli d'oliva arbequina verge extra, pastanaga, sal, alfàbrega.
Productor: Cal Valls. Certificat d'agricultura ecològica CCPAE. Aquesta salsa de tomàquet amb alfàbrega està elaborada amb hortalisses ecològiques de la Plana d'Urgell seguint els métodes d'agricultura biodinàmica.
Ingredients: puré de tomàquet 84%, ceba, oli d'oliva arbequina verge extra, pastanaga, sal, alfàbrega.
Productor: Cal Valls. Certificat d'agricultura ecològica CCPAE. 2,36 euro
2,12 euro per unitat Estalviar 10%
Impostos inclosos Estalviar 10%29 KmEcoalimentaria
quant necessites?
q.tà:
Sopa ecològica de tomàquet al toc d'alfàbrega 500ml