El xucrut fresc ecològic conserva tots els beneficis dels probiòtics.
Ingredients: col 98%, sal marina, àcid cítric, àcid ascòrbic.
Productor: Kramer. Certificat d'agricultura ecològica NL-BIO-01. El xucrut fresc ecològic conserva tots els beneficis dels probiòtics.
Ingredients: col 98%, sal marina, àcid cítric, àcid ascòrbic.
Productor: Kramer. Certificat d'agricultura ecològica NL-BIO-01. 2,15 euro per paquet
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria
quant necessites?
q.tà:
Xucrut 680 g
La xucrut ecològica s'obté per fermentació de les fulles fresques de la col tallades en filaments. És una bona font de probiòtics, si bé el seu ús més estès és el d'acompanyament de carns.
Ingredients: col blanca, sal marina, baies de ginebró silvestres.
Productor: Machandel. Certificat d?agricultura ecològica NL-BIO-01. La xucrut ecològica s'obté per fermentació de les fulles fresques de la col tallades en filaments. És una bona font de probiòtics, si bé el seu ús més estès és el d'acompanyament de carns.
Ingredients: col blanca, sal marina, baies de ginebró silvestres.
Productor: Machandel. Certificat d?agricultura ecològica NL-BIO-01. 2,95 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria
quant necessites?
q.tà:
Xucrut 360 g
La xucrut ecològica s'obté per fermentació de les fulles fresques de la col tallades en filaments. És una bona font de probiòtics, si bé el seu ús més estès és el d'acompanyament de carns.
Ingredients: col blanca, sal marina, baies de ginebró silvestres.
Productor: Machandel. Certificat d?agricultura ecològica NL-BIO-01. La xucrut ecològica s'obté per fermentació de les fulles fresques de la col tallades en filaments. És una bona font de probiòtics, si bé el seu ús més estès és el d'acompanyament de carns.
Ingredients: col blanca, sal marina, baies de ginebró silvestres.
Productor: Machandel. Certificat d?agricultura ecològica NL-BIO-01. 2,08 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria