Paté de rúcula i pomodoro ecològic, sense gluten, sense lactosa i vegà.
Ingredients: aigua, tomàquet concentrat 16%, greix de palma no hidrogenat, llevat alimentici, ceba, anacard, fècula de patata, rúcula 2.8%, oli d'oliva verge extra, concentrat de poma, sal marina, all en pols, extracte de llevat, orenga, julivert, pebre negre.
Productor: Sol Natural. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-020-CV. Paté de rúcula i pomodoro ecològic, sense gluten, sense lactosa i vegà.
Ingredients: aigua, tomàquet concentrat 16%, greix de palma no hidrogenat, llevat alimentici, ceba, anacard, fècula de patata, rúcula 2.8%, oli d'oliva verge extra, concentrat de poma, sal marina, all en pols, extracte de llevat, orenga, julivert, pebre negre.
Productor: Sol Natural. Certificat d'agricultura ecològica ES-ECO-020-CV. 3,04 euro per unitat
Impostos inclosos29 KmEcoalimentaria